Marvel Studios on jo pitkään sensuroinut elokuviensa liian nolot kohtaukset, mutta saattaa nyt vihdoinkin julkaista ne

13.08.2019 17:01 | Muropaketin toimitus

Marvel-pomo Kevin Feige lupailee faneille ennennäkemättömiä kohtauksia tulevaan kotiteatteriboksiin.

Marvel-elokuvien kotiteatteriversioiden mokaotokset ja hupipätkät ovat jo pitkään olleet fanien suuren odotuksen kohteena. Empiren haastattelema Marvel-pomo Kevin Feige kertoo, että Avengers-elokuvien kuvauksissa on jäänyt yli paljonkin materiaalia, jota he tähän mennessä ovat pitäneet liian nolona näytettäväksi faneille.

Feigen mukaan nämä kohtaukset saattavat lähiaikoina nähdä päivänvalon: “Jos teemme suuren, jättiläismäisen Infinity Saga -boksisetin, voisimme lisätä sille näitä. Oletan, että jos aiot käyttää rahasi boksin ostamiseen, olet fani… Pidän noiden kohtausten jakamisesta. Kun meillä on jotain mistä pidämme, ja mikä oli vaikea päätös jättää pois varsinaisesta elokuvasta, se on erinomainen paikka näille… Onhan meillä kohtauksia, joista ajattelemme, ettei kenenkään pitäisi nähdä niitä. Mutta nyt olemme keskustelleet siitä, että voimme alkaa julkaista hetkiä, joista emme ole niin kovin ylpeitä.”

Kyseisen boksin julkaisua ei ole vielä vahvistettu, mutta mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät, onhan sellainen vielä jossain vaiheessa tulossa.

Muropaketin uusimmat