Uusimmat

Marvel Studios -tähti Benedict Cumberbatch sanoi ymmärtävänsä supersankarielokuvia haukkuneita Martin Scorsesea ja Francis Ford Coppolaa

25.10.2019 09:22 Muropaketin toimitus

Benedict Cumberbatch haluaa tehdä kaikkensa jotta yksi elokuvagenre ei jyrää kaikkia muita.

Benedict Cumberbatch vieraili Sirius XM -radiokavanalla ja kertoi muun muassa mielipieteensä Marvel-elokuvia kritisoivien Martin Scorsesen ja Francis Ford Coppolan kommenteista.

Näyttelijä kertoo alempaa löytyvässä videopätkässä muun muassa ymmärtävänsä ohjaajalegendoja.

– Tiedän että viime aikoina upeat elokuvantekijät ovat kritisoineet superankarielokuvien jyräävän kaiken muun alleen, Cumberbatch sanoo.

– Olen samaa mieltä. Ei kukaan halua vain yhden kuninkaan hallitsevan tai olevan monopolisasemassa. Toivottavasti näin ei käy ja meidän täytyy tehdä kaikkemme ja jeesata indie-elokuvaa ja auteur-elokuvantekijöitä, hän jatkaa.

Koko Scorsesen ja Coppolan kommenttien aiheuttama kohu on lähtenyt aivan lapasesta, ja suosittelemmekin lukemaan elokuvatoimittaja Kalle Kinnusen Suomen Kuvalehteen aiheesta kirjoittaman blogin. Periaatteessa ohjaajalegendat on ymmärretty vähän väärin, koska varsinkaan nuoriso ei tiedä tai ymmärrä eroa englannin kielen ”cinema”- ja ”movie”-sanojen välillä:

Hollywood on menetetty: Scorsese ja Coppola ovat oikeassa supersankarielokuvista