Marvel Studiosin ensimmäinen Disney Plus -sarja on selvästi jotain erilaista: WandaVision on hakenut vaikutteita The Officesta

25.11.2020 13:45 | Muropaketin toimitus

WandaVisionin hahmot puhuvat kameralle samaan tapaan kuin The Officessa ja Modern Familyssa.

Disney Plussan ensimmäisestä Marvel-sarjasta ei tähän mennessä oikein vielä tiedetä muuta kuin se, että WandaVision tulee olemaan täysin erilainen kaikista muista tähän saakka julkaistuista Marvel-sarjoista. Empirelle antamassaan haastattelussa Marvel-pomo Kevin Feige kuitenkin paljastaa jotain sarjan taustalla vaikuttavista inspiraatioista.

Elizabeth Olsen ja Paul Bettany palaavat WandaVisionissa Avengers-elokuvista tuttuihin rooleihinsa, mutta kuusiosaisen sarjan tarina kerrotaan sitcom-tyyppisen linssin läpi. Feige kertoo sarjassa otetun vaikutteita samanlaisesta dokumentaristisesta tyylistä, joka on ollut tyypillistä muun muassa sarjoille The Office ja Modern Family, missä tarinan hahmot puhuvat välillä suoraan kameralle.

“Menemme Modern Familyn ja The Officen tyylillä – tämä sisältää kameralle puhumista, heiluvaa kameraa, dokumentaarista tyyliä”, Feige sanoo.

“Jos katsotaan Infinity-saagaa, en usko, että kukaan muu hahmo käy läpi samanlaista tuskaa ja traumaa kuin Wanda Maximoff. Eikä yksikään hahmo tunnu yhtä voimakkaalta kuin Wanda Maximoff. Eikä yhdenkään toisen hahmon voimia ole kerrottu yhtä hatarasti kuin Wanda Maximoffin. Joten se vaikutti kiinnostavalta tutkimuskohteelta Endgamen jälkeen. Kuka muu tietää hänen voimistaan? Mistä ne ovat peräisin? Avasiko mielikivi jotain niissä?”, hän jatkaa.

WandaVision julkaistaan Disney Plussassa 15. tammikuuta 2021.

MAINOS | Disney+ nyt Suomessa! Tilaa hintaan 6,99 € / kuukausi tai 69,99 € / vuosi

Muropaketin uusimmat