Marvel Studiosin uusi The Falcon and The Winter Soldier -sarja nostaa valokeilaan “ensimmäisistä MCU-elokuvista tuttuja hahmoja”

22.10.2020 21:02 | Muropaketin toimitus

Kuusiosaisen The Falcon and the Winter Soldier -sarjan oli määrä saapua Disney Plussalle jo elokuussa, mutta koronatilanne keskeytti sen kuvaukset.

John Wickin luoja Derek Kolstad vieraili tuoreessa podcastissa (Comingsoonin kautta) ja kertoi omasta osallisuudestaan Marvel Studiosin tulevan The Falcon and the Winter Soldier -sarjan luovassa tiimissä. Hän paljasti, että tulevassa sarjassa tullaan näkemään hahmoja Marvel-elokuvien alkuajoilta.

“Sen voin kertoa, että ensimmäisissä Marvel-elokuvissa nähtyjä hahmoja palaa kuvaan. Teemme heistä monitasoisempia ja tavallaan keksimme heidät uudelleen, tavalla joka muuttaa tarinankerronnan rakennetta. Se on hiton mahtavaa”, Kolstad kertoo.

Sarjan oli määrä saapua Disney Plussalle jo elokuussa, mutta koronatilanne sotki sen kuvaukset. Avengers-elokuvista tutut Anthony Mackie ja Sebastian Stan palaavat sarjassa tuttuihin rooleihinsa, minkä lisäksi kuusiosaisessa, Avengers-elokuviin linkittyvässä sarjassa nähdään muun muassa Daniel Bruhl, Emily VanCamp, Wyatt Russell, Miki Ishikawa, Desmond Chiam, Carl Lumbly ja Noah Mills.

MAINOS | Disney+ nyt Suomessa! Tilaa hintaan 6,99 € / kuukausi tai 69,99 € / vuosi

Muropaketin uusimmat