Uusimmat

Marvel-tähdestä uusi James Bond? ”Ei, kyllä Daniel Craig jatkaa vielä”

04.05.2016 07:54 Tatu Junni

Viime syksystä lähtien on huhuttu, ettei Daniel Craig jatka enää James Bondin roolissa Spectren jälkeen.

Uudeksi Bondiksi on tähän mennessä ehdotettu lähes jokaista 25-50-vuotiasta brittinäyttelijää. Yksi näistä on Marvelin supersankarielokuvien Lokina parhaiten tunnettu Tom Hiddleston.

Mies itse ei kuitenkaan ole vakuuttunut siitä, että hänet nähtäisiin roolissa.

”On kansallinen pakkomielle puhua siitä, kenestä pitäisi tulla seuraava James Bond. Kaikilla on oma mielipiteensä aiheesta. Minä uskon että Daniel Craig tekee vielä monta, monta elokuvaa. Olen itse sitä mieltä, että hän on James Bond”, Hiddleston kuittasi The Hollywood Reporterin haastattelussa.

Daniel Craig on tähän mennessä näytellyt James Bondia elokuvissa Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) ja Spectre (2015).

Näyttelijän kollega Mark Strong ilmoitti  helmikuussa, että Craig on lopettanut roolissa.

Kuukautta myöhemmin Skyfallin ja Spectren ohjaaja Sam Mendes kuitenkin totesi, ettei mikään ole vielä varmaa: ”Minusta tuntui, että Spectren loppupuolella Daniel hyvästeli Bondin, mutta on kuitenkin myös mahdollista, että hän palaa vielä takaisin. Bond ei ole kuollut! Päätös on ihan Danielin oma”.

Päivitetty 4.5.2016 18.47: Poistettu ylimääräinen sana ”alle”

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat