Marvel-tähti Jeremy Renner avoimena: “Ei minun pitänyt esittää Hawkeyeta 50-vuotiaana, mutta tässä sitä nyt ollaan”

24.11.2021 07:38 | Muropaketin toimitus

Marvelin Hawkeye-sarjan ensimmäiset jaksot tulevat tarjolle Disney+:aan tänään.

Jeremy Renner vieraili Jimmy Fallonin The Tonight Show -ohjelmassa promoamassa sekä tänään alkavaa Marvel Studios -sarja Hawkeyeta että viime viikolla Paramount+:ssa käyntiin pyörähtänyttä Mayor of Kingstown -sarjaa, jossa hän näyttelee myös pääosan.

Renner nähtiin Hawkeyen roolissa ensimmäisen kerran jo vuosikymmen sitten, eli vuoden 2011 Thor-elokuvassa. Hän hämmästelee kuinka aika on kulunut. Ajatus supersankarin näyttelemisestä hahmon omassa sarjassa 50-vuotiaana olisi tuntunut aikoinaan absurdilta. Renner täytti 50 viime tammikuussa.

– Hawkeye-sarjan ideaa pyöriteltiin jo 11 vuotta sitten. Muista ajatelleeni vuosina 2010 tai 2011, ettei kukaan halua nähdä minua enää viisikymppisenä supersankaritrikoissa. Ei minun pitänyt esittää Hawkeyeta 50-vuotiaana, mutta tässä sitä nyt ollaan, Renner nauraa.

Muropaketin haastattelussa Renner kertoi, että Hawkeye- ja Mayor of Kingstown -sarjat ovat olemassa vain koronan ansiosta:

”Sarjat kuvattiin peräkanaa, ja lapseni oli mukana molempien setissä. En olisi tehnyt kumpaakaan, jos olisin joutunut olemaan pitkiä aikoja pois perheeni luota. Nyt tyttäreni kävi koulua netin kautta ja etäopetus onnistuu tietysti missä tahansa.”

Haastattelu | Jeremy Renner tähdittää nyt kahta täysin erilaista tv-sarjaa – ”Toinen niistä on oikeasti kuusituntinen elokuva”

Hawkeye-sarja saa ensi-iltansa tänään. Sen kaksi ensimmäistä jaksoa julkaistaan Disney+:ssa klo. 10.00.