Marvel-tuottaja vahvistaa: “LGBTQ+ -representaatio tulee jatkossa näkyvämmin osaksi MCU:ta”

08.07.2021 13:00 | Muropaketin toimitus

Marvel Studios jatkaa monimuotoisen representaation kasvattamista elokuvissaan.

Marvel Studiosin tuottaja Victoria Alonso vahvistaa Varietyn haastattelussa, että studio jatkaa representaation monimuotoisuuden lisäämistä elokuvissaan. Yksi näistä teemoista on LGBTQ+ -hahmojen lisääminen.

“Se vie aikaa, koska meillä on niin paljon tarinoita kerrottavana. Vahvistamme niitä, jotka ovat olemassa, emme muuta mitään. Näytämme vain maailmalle, mitä nämä ihmiset, nämä hahmot ovat”, Alonso selittää.

Disney+:lla parhaillaan käynnissä olevassa Loki-sarjassa paljastettiin, että Tom Hiddlestonin esittämä Loki on biseksuaali. Hahmon ennestään tunteville tämä tuskin tuli minkäänlaisena yllätyksenä, mutta representaation osalta paljastus oli tärkeä.

LUE MYÖS: Arvostelu | Marvel Studiosin Loki-tv-sarja toimii erinomaisen hyvin Tom Hiddlestonin ansiosta

“Ollakseni rehellinen, se ei ollut kovinkaan iso juttu. Se on mitä on ja mikä sattuu milläkin hetkellä sopimaan tälle hahmolle. Emme tee sitä siksi, että se on poliittisesti korrektia tai epäkorrektia. Se on mitä on. Ei saa unohtaa, että seuraamme sarjakuvia ja sarjakuvassahan hän on juuri tällainen”, Alonso kommentoi.

Aiemmin on jo vahvistettu, että Thor-elokuvien Valkyrie (Tessa Thompson) pitää sarjakuvien alkuperäishahmon tapaan naisista. Lisäksi tulevassa Eternals-elokuvassa on luvattu olevan miespari.