UUSIMMAT

Marvelin omituisimmasta sarjasta julkaistiin ensimmäinen traileri – M.O.D.O.K. alkaa toukokuussa

01.03.2021 08:23 | Muropaketin toimitus

Marvel’s M.O.D.O.K. on aikuisille suunnattu komedia.

Marvel’s M.O.D.O.K. -sarjasta on julkaistu ensimmäinen traileri, joka paljastaa sen ensi-illan olevan toukokuussa. Kyseessä on varttuneemmille katsojille suunnattu komedia.

Stop-motion-animaationa toteutettu M.O.D.O.K. on Hulu-suoratoistopalvelun alkuperäissarja, joten Suomessa se nähdään Disney Plus -palvelun uudessa Star-osiossa.

M.O.D.O.K.-isopääpahiksen äänenä toimii sarjan vastaava tuottaja Patton Oswalt. Hänen lisäkseen komediassa ovat mukana muun muassa Aimee Garcia, Melissa Fumero, Wendi McLendon-Covey, Ben Schwartz, Beck Bennett, Jon Daly ja Sam Richardson.

Uutuussarjassa M.O.D.O.K. yrittää sovittaa superpahiksen hommat yhteen arjen ja perhe-elämän kanssa. Mental Organism Designed Only for Killing taistelee siis myös keski-iän kanssa. M.O.D.O.K. nähtiin sarjakuvan sivuilla ensimmäisen kerran jo vuoden 1967 Tales of Suspense -lehden numerossa #94. Hahmon loivat Jack Kirby ja Stan Lee.

Marvel’s M.O.D.O.K. -sarjan kymmenestä jaksosta koostuva ensimmäinen kausi tulee Yhdysvalloissa tarjolle Huluun 21. toukokuuta, ja hyvin todennäköisesti samana päivänä Suomessa Disney Plussaan.

Muropaketin uusimmat