Uusimmat

Marvelin pitkäikäisin tv-sarja saa vielä seitsemännenkin kauden

19.11.2018 10:15 Muropaketin toimitus

Marvelin Agents of SHIELD jatkuu uusin jaksoin ensi kesänä.

Marvel’s Agents Of S.H.I.E.L.D. -sarjan fanien odotus on pitkä ABC-kanavan päätettyä siirtää sarjan esitettäväksi kesäisin. Sen viides kausi päättyi viime toukokuussa ja kuudes alkaa vasta ensi kesänä. Hyvä uutinen on se, että Deadline kertoo ABC-kanavan tilanneen 13 jaksoa sisältävän 7. tuotantokauden jo nyt.

Myös kuudes kausi on aiempia lyhyempi, koostuen myös vain kolmestatoista jaksosta. Päätös tehdä myös seitsemäs kausi tarkoittanee sitä, että molemmat tulossa olevat kaudet voidaan kuvata kerralla ja näin säästää rahaa. Joss Whedon, joka on yksi sarjan luojista vihjaili aiemmin, että kuudes kausi jäisi sarjan viimeiseksi, mutta moiset puheet voidaan nyt unohtaa.

Marvel’s Agents of SHIELD -sarjassa esiintyvät muun muassa Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Henry Simmons, Natalia Cordova-Buckley, John Hannah, Adrianne Palicki, Brett Dalton, Luke Mitchell ja Nick Blood.

Aiemmin Agents of SHIELDiä on voinut Suomessa seurata Viaplaysta, jossa aiempia kausia ei kuitenkaan tällä hetkellä ole tarjolla.