Uusimmat

Marvelin supersankarisarja päättyy seitsemän kauden jälkeen – Tekijät kertoivat, miltä nyt tuntuu

12.08.2020 08:32 Muropaketin toimitus

Marvelin pitkäikäisin tv-sarja ei valitettavasti pyöri tällä hetkellä Suomessa.

Marvel Entertainment ja ABC-kanava ovat julkaisseet videopätkän, jossa Agents of S.H.I.E.L.D. -sarjan tekijät ja näyttelijät kertovat fiiliksistään ja jättävät jäähyväiset faneilleen.

Sarja päättyy tänään Yhdysvalloissa esitettäviin seitsemännen kauden kahteen viimeiseen jaksoon, jotka ovat nimiltään The End is at Hand ja What We’re Fighting For.

Viimeiseksi jäävällä kaudella Clark Greggin esittämä agentti Phil Coulson kumppaneineen matkasi ajassa 1930-luvun New Yorkiin. Hänen lisäkseen sarjassa esiintyvät muun muassa Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Henry Simmons, Natalia Cordova-Buckley, John Hannah, Adrianne Palicki, Brett Dalton, Luke Mitchell ja Nick Blood.

Sarjan luojina toimivat Joss Whedon, Jed Whedon ja Maurissa Tancharoen, jotka olivat myös vastaavia tuottajia yhdessä Jeffrey Bellin, Jeph Loebin ja Jim Choryn kanssa.

Suomessa Agents of S.H.I.E.L.D. -sarjaa ovat esittäneet Fox-kanava ja Viaplay, mutta valitettavasti sitä ei löydy tällä hetkellä minkään Suomessa toimivan suoratoistopalvelun valikoimista.

Muropaketin uusimmat