Matrix 4:n ja uuden Batman-elokuvan tekeminen on keskeytetty – Vaikutusta ensi-illan ajankohtaan ei voi vielä arvioida

17.03.2020 20:02 | Muropaketin toimitus

The Batmanin kuvaukset ovat tauolla ainakin kaksi viikkoa. Matrix 4:n kuvausten jatkosta ei ole vielä tietoa.

Koronavirus on keskeyttänyt kahden ensi vuoden suurimpiin kuuluvan elokuvan kuvaukset. The Wrap kertoo, että Warner Bros on ilmoittanut keskeyttävänsä Matt Reevesin The Batman -elokuvan kuvaukset Britanniassa ainakin kahdeksi viikoksi. Studio seuraa tilannetta ja tekee päätöksensä jatkosta myöhemmin.

Robert Pattinsonin tähdittämän The Batmanin ensi-ilta on 25. kesäkuuta 2021, mikä on toistaiseksi vielä saavutettavissa, keskeytyksestä huolimatta.

Variety kertoo, että myös Matrix 4:n kuvaukset on laitettu jäihin. Kuvaukset alkoivat helmikuussa San Franciscossa ja ennättivät juuri siirtyä Berliiniin, kun koronavirustilanne paheni radikaalisti. Lana Wachowskin ohjaaman tieteiselokuvan kuvaukset on nyt laitettu toistaiseksi jäihin, eikä ole tietoa, milloin ne päästään aloittamaan uudestaan.

Keanu Reevesin ja Carrie-Anne Mossin tähdittämän Matrix 4:n ensi-ilta on määrä olla 21. toukokuuta 2021. Koska kuvausten jatkumisesta ei ole vielä tietoa, ei myöskään vielä voida arvioida, vaikuttaako keskeytys julkaisuajankohtaan.