Matrix-tähti teki erikoisen huomion Matrix 4:stä: “Tässä elokuvassahan on mukana hahmoja, jotka kuolivat jo…”

19.01.2021 13:40 | Muropaketin toimitus

Muun muassa Firefly-tv-sarjasta tuttu Gina Torres näytteli kahdessa jälkimmäisessä Matrix-elokuvassa, mutta tulevassa Matrix 4:ssä häntä ei nähdä.

Keanu Reevesin tähdittämä Matrix palaa parinkymmenen vuoden tauon jälkeen tänä vuonna neljännen elokuvan voimin. Lana Wachowskin ohjaamassa The Matrix 4:ssä nähdään Reevesin lisäksi muun muassa alkuperäisistä elokuvista tutut Carrie-Anne Moss ja Jada Pinkett Smith.

Tulevan elokuvan juonesta ei ole vielä annettu julkisuuteen mitään tietoa, mutta moni odottaa kiinnostuneena, miten tieteistoimintaelokuvaa on saatu jatkettua kaikkien näiden vuosien jälkeen.

Kahdessa jälkimmäisessä Matrix-elokuvassa (Reloaded ja Revolutions) mukana ollut näyttelijä Gina Torres ei kuitenkaan ole mukana neljännessä elokuvassa, vaikka hänen esittämänsä hahmo Cas selvisi hengissä. Varietyn haastattelussa (Cinemablendin kautta) Torres kommentoi hieman ehkä katkeraan sävyyn, että tulevassa elokuvassa on mukana hahmoja, jotka hänen mielestään eivät säilyneet hengissä alkuperäisissä elokuvissa.

“En ole katkera tai mitään, mutta elokuvassa on ihmisiä, jotka mielestäni kuolivat jo. Ja sitten sellaisia ihmisiä ei ole mukana, jotka eivät kuolleet. Siinäpä kaikki mitä minulla on sanottavaa. Olen todella utelias, että miten he aikovat toteuttaa elokuvan”, Torres selittää.

The Matrix 4 saa näillä näkymin ensi-iltansa joulukuussa 2021.