Uusimmat

Matthew McConaughey antoi Guardians of the Galaxy 2:lle pakit

29.10.2015 07:20 Tatu Junni

Marvel Studios tarjosi hiljattain Matthew McConaugheylle roolia Guardians of the Galaxy 2:sta. True Detective -tähteä ei kuitenkaan avaruusseikkailu kiinnostanut.

Variety-lehden mukaan Matthew McConaughey olisi halutessaan päässyt esittämään Guardians of the Galaxy Vol 2:n pääpahista, mutta kieltäytyi kunniasta.

Sinänsä tämä on ymmärrettävää, koska Marvelin konnat ovat elokuvasta toiseen olleet kaksiulotteisia pahvinukkeja, joista hankkiudutaan eroon tarinan lopuksi. McConaughey on selkeästi kiinnostunut hieman haastavammista rooleista nykyään.

Yksi uusi näyttelijä James Gunnin elokuvaan on kuitenkin löytynyt. Verrattain tuntematon Pom Klementieff (Oldboy) on kiinnitetty Vol 2:n avainrooliin – vielä ei kuitenkaan ole tiedossa, mikä hahmo on kyseessä.

Ensi-iltansa Guardians of the Galaxy Vol 2 saa keväällä 2017. Elokuvan avainrooleissa jatkavat tutut nimet: Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Bradley Cooper ja Vin Diesel.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat