Matthew McConaughey on alasti uudessa elokuvassaan – asia tuli yllätyksenä näyttelijällekin: “Teinkö jotain sellaista?”

28.01.2019 20:00 | Muropaketin toimitus

Matthew McConaugheyn ja Anne Hathawayn tähdittämä Serenity ei Suomessa tule lainkaan valkokankaille. Keväälle 2019 suunniteltu ensi-ilta on peruttu.

Matthew McConaugheyn nähdään yhdessä Anne Hathawayn kanssa Steven Knightin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa jännärissä Serenity. Elokuva sai Yhdysvalloissa ensi-iltansa viikonloppuna ja siinä kerrotaan olevan kohtaus, missä McConaughey nähdään kokonaan alasti.

Stephen Colbertin The Late Show’ssa vieraillut McConaughey kertoo kuitenkin, ettei itse muista tehneensä sellaista kohtausta: “Niin minä olen kuullut. Ja sanon aina, että minun pitää mennä elokuviin katsomaan, että onko elokuvasta tehty uusi editti tai uusi leikkaus mitä en ole vielä nähnyt. Tiedän, että siinä on kohtaus, jossa olen ilman paitaa, mutta moni on tullut sanomaan minulle, että ’Onpa hienoa nähdä sinut kokonaan alasti’. Itse olen että ’Mitä? Olinko oikeasti?’”

Suomessa Serenityn piti tulla valkokankaille kevään aikana nimellä Salaisuus pinnan alla. Elokuvan julkaisu on kuitenkin nyt peruttu.

Koko haastattelu on katsottavissa oheisesta videosta:

Muropaketin uusimmat