Mel Gibson haukkui Batman-leffan ”paskaksi” – ja nyt hänet halutaan Suicide Squad 2:n ohjaajaksi

16.02.2017 07:41 | Muropaketin toimitus | 1367

David Ayer ohjasi ja käsikirjoitti DC Comicsin superpahiksista kertovan Suicide Squadin. Ohjaaja jatkaa samoilla linjoilla tulevan Gotham City Sirensin merkeissä, mutta luvassa on myös Suicide Squad 2. Sitä ei Ayer kuitenkaan ehdi ohjata.

Warner Bros. Pictures etsii parhaillaan uutta ohjaajaa Suicide Squad 2:lle, ja on saattanut sellaisen löytääkin.

The Hollywood Reporterin mukaan studio on lähestynyt Mel Gibsonia ja tarjonnut Suicide Squadin jatko-osaa hänelle. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko Gibsonilla minkäänlaista kiinnostusta projektia kohtaan.

Mikäli Mel Gibson tekisi Suicide Squad 2:n, tietäisi se melkoista kelkan kääntämistä ohjaaja-näyttelijältä.

“Paljonko Batman v Supermaniin oikein upposikaan rahaa? Ja sehän oli ihan paska leffa. En muutenkaan ole kiinnostunut supersankareista. Tiedätkö mikä on oikeiden supersankareiden ja sarjakuvien supersankareiden välinen ero? Oikeat supersankarit eivät pukeudu spandeksiin”, Gibson tykitti viime syksynä.

Viimeisen 10 vuoden ajan Mad Max -tähti on ollut Hollywoodin sylkykuppi, mutta onnistui vuonna 2016 elvyttämään uransa hienon vastaanoton saaneella Hacksaw Ridgellä. Parhaillaan Mel Gibson on ehdolla parhaan ohjaajan Oscarin voittajaksi. Toisin sanoen: Gibsonilla ei ole pakottavaa tarvetta lähteä ohjaamaan suuren budjetin supersankarielokuvaa. Warner Bros. Picturesilla on pelissä paljon kovemmat panokset.