Mel Gibsonille löytyi seuraa John Wick -tv-sarja The Continentaliin

20.10.2021 14:45 | Muropaketin toimitus

The Continental -sarja toimii John Wick -elokuvien esiosana.

Eilen uutisoimme, että John Wick -sarja The Continentaliin on tehty ensimmäinen näyttelijäkiinnitys. Nyt Mel Gibsonille on löytynyt seuraa, sillä Deadline uutisoi kuudesta uudesta lisäyksestä sarjan näyttelijäkaartiin.

Keskeisimpään rooliin on kiinnitetty Colin Woodell. Hän esittää John Wick -elokuvissa Ian McShanen tutuksi tekemän Winston Scottin nuorta versiota. Woodell tunnetaan muun muassa tv-sarjasta The Flight Attendant, Harrison Fordin tähdittämästä elokuvasta The Call of the Wild ja Aidenin roolista vampyyrisarjassa The Originals.

The Continentalissa nähdään Gibsonin ja Woodellin ohella myös ainakin Hubert Point-Du Jour (The Good Lord Bird), Jessica Allain (The Laundromat), Mishel Prada (Vida), Nhung Kate (The Housemaid) ja Ben Robson (Animal Kingdom).

Kolmen jakson mittaiseksi suunnitellun sarjan tuotantotiimissä ovat mukana muun muassa John Wick -luojat Derek Kolstad ja Chad Stahelski. Myös Keanu Reevesin kerrotaan keskustelevan tuottajan roolista, sillä John Wickin hahmoa ei sen tapahtuma-ajankohdan vuoksi ymmärrettävästi sarjassa nähdä.

The Originals

Colin Woodell tv-sarjassa The Originals

Muropaketin uusimmat