Men In Black 3:n uudet promokuvat keskittyvät The Pussycat Dollsin Nicole Scherzingeriin

04.04.2012 17:45 | Muropaketin toimitus

MIB3

Toukokuun lopulla ensi-iltansa saavasta Men In Black 3 -elokuvasta on julkaistu kolme uutta valokuvaa. Niiden pääosassa on The Pussycat Dollsistakin tuttu Nicole Scherzinger, joka esittää tieteiskomediassa hahmoa nimeltä Lily Poison.

Barry Sonnenfeldin ohjaaman ja Lowell Cunninghamin sekä David Koeppin käsikirjoittaman Men In Black 3:n pääosissa nähdään Will Smith, Tommy Lee Jones ja Josh Brolin .

MIB3:ssa agentit J (Will Smith) ja K (Tommy Lee Jones) palaavat ajassa taaksepäin. Palveltuaan rankan 15 vuoden rupeaman erikoisyksikkönsä riveissä J on nähnyt yhtä ja toista uskomatonta, mutta mikään – eivät edes avaruuden syvimpien syövereiden omituisimmat örkit – saa häntä yhtä ymmälleen kuin hänen aina niin ilahduttavan ironinen työparinsa.

Kun agentti K:n henki ja koko planeetan tulevaisuus ovat vaarassa, agentti J joutuu matkustamaan ajassa taaksepäin palauttaakseen asiat oikealle tolalleen. J:lle selviää, että maailmankaikkeus kätkee salaisuuksia, joista K ei ole koskaan kertonut hänelle – salaisuuksia, jotka paljastavat itse itsensä, kun hän yhdistää voimansa nuoren agentti K:n (Josh Brolin) kanssa pelastaakseen toverinsa, yksikkönsä ja koko ihmiskunnan kohtalon.

Men In Black 3:n ensi-ilta on Suomessa 25. toukokuuta.

Muropaketin uusimmat