Uusimmat

Men in Black -spinoffiin uusia näyttelijäkiinnityksiä – mukana tämän vuoden Oscar-ehdokas

03.07.2018 17:14 Muropaketin toimitus

Juoneltaan tarkoin salattu Men in Black -elokuvien spinoff on saanut näyttelijäkaartiinsa Rafe Spallin ja Kumail Nanjianin. Myös tanssijaduo Les Twins eli Laurent Nicolas Bourgeois ja Larry Nicolas Bourgeois ovat mukana.

Vuoden päästä keväällä julkaistava Men in Black -elokuvien edelleen nimeämätön ja erittäin salainen spinoff-elokuva on saanut uusia näyttelijäkiinnityksiä. Aiemmin mukana on jo vahvistettu olevan Thor-tähdet Chris Hemsworth ja Tessa Thompson, sekä Liam Neeson. The Hollywood Reporterin uutisen mukaan elokuvassa nähdään myös Rafe Spall (The Big Short, Jurassic World: Fallen Kingdom) sekä Kumail Nanjiani (The Big Sick, Silicon Valley), joka oli tänä vuonna Oscar-ehdolla elokuvansa The Big Sick käsikirjoituksesta. Myös tanssijaduo Les Twinsin (Laurent Nicolas Bourgeois ja Larry Nicolas Bourgeois) kerrotaan olevan mukana.

Men in Black -spinoffin ohjaa Fast & Furious 8:n ohjannut F. Gary Gray ja sen käsikirjoituksesta vastaavat Matt Holloway ja Art Marcum. Elokuvan kuvaukset alkavat heinäkuun aikana Lontoossa.

Elokuvan on määrä valmistua loppukeväällä 2019.