Michael Bay alkaa menettää hermonsa valittaviin Ninja Turtles -faneihin

03.09.2012 09:58 | Muropaketin toimitus

TMNT

Ninja Turtlesin tuottaja Michael Bay on kyllästynyt jatkuvaan marmatukseen elokuvan käsikirjoituksen tiimoilta. Viime viikolla julkaistut tiedot alkuperäisestä, mutta sittemmin hyllytetystä käsikirjoituksesta saivat kilpparifanit raivostumaan. Bay koetti rauhoitella asiaa loppuviikosta, mutta ei saanut kaikkia vakuuttumaan.

Nyt Bay on julkaissut sivuillaan uuden kommentin Ninja Turtlesin käsikirjoituksesta. Tekstin sävystä voi huomata, miten miehen pinna alkaa hitaasti kiristyä.

”Päättääkseni tämän typerän pallottelun ja selittääkseni lukuja… Kyllä, me sovimme Turtles-elokuvan tekemisestä kaksi vuotta sitten, mutta sopimusta ei allekirjoitettu silloin. Tämä tapahtui vasta viime vuoden loppupuolella. Kyllä, joskus sopimusten tekemiseen menee näin pitkä aika. Eli siinä vaiheessa emme olleet vielä työskennelleet käsikirjoituksen parissa. Syyttäkää sen ensimmäisestä versiosta Paramountia, älkää meitä”, Bay tykitti viitaten samalla elokuvan alkuperäiseen studioon.

Jonathan Liebesmanin ohjaama Ninja Turtles saa ensi-iltansa keväällä 2014.

Lue myös:

Michael Baylla on kerrankin hyviä uutisia Ninja Turtles -elokuvaa odottaville, mutta uskommeko me häntä?

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Comic Book Movie

Keskustelu

5. Ei kukaan muu odotakkaan Baylta mitään muuta. Sen genren se osaa ja ainakin itse uskallan sanoa, että tuon genren mestari se on. Myyntilukematkin puhuu puolestaan. Onko tuo ”minun” genreni? No ei todellakaan, mutta se ei tee kaverista huono siinä lajissa.

Jos haluaa Räjähdyksii + teinit + seksi + mainstream paska tarina + paska soundträkki (ei aina) niin Bay is your man!

Ymmärrän, että valittavat, mutta en tosin ymmärrä miten jaksavat kun kaikin puolin on jo todistettu, että kyseisellä leffalla ei ole mitään yhteistä turtlesien kanssa :)

Hiukan sama kuin haukkuisin Terminaattori 2:sta sen takia, koska Optimus Prime ei muunnu robotiksi, vaikka syttyy tuleen kuitenkin kun ajetaan sillalta alas ja jahdataan Apriliä joka kaahaa vesikourussa vespalla :D

Who the fuck cares joku ninja turtles, ihan sama kuinka michael bay yrittää puolustella ja sanoo et ”joo en minä tällaista ole kirjoittanu” , niin silti michael bayn perus leffa resepti on: Räjähdyksii + teinit + seksi + mainstream paska tarina + paska soundträkki (ei aina)

3
juuri näin. joillekin tuollaiset lapsuuden aikaiset piirretyt voivat olla pirun tärkeitä ja en voi syyttää heitä. itse en usko kässäriin enkä myöskään ohjaajaan mutta kai tässä pitäs kasvaa isoksi ja antaa hollywoodyn jengin pilata kaikki ihanat muistot. ”ei #¤”%& ikinä”

Sita saa mitä tilaa. Enkä ymmärrä miksi ei saisi valittaa jos aiotaan monien lapsuuden sankarien viimeiset rippeet raiskata Michael Bay toimesta.

Kuinka hiestä liukas, ylipainoinen ja keski-ikää lähentelevä, mutta nuoruutensa fanituksen kohteisiin jumittanut nörtti pitää olla, että jaksaa rageta jonkun kilpikonnaelokuvan yksityiskohdista, jota ei ole alettu edes kuvata vielä =D

Nyt ollaan suurien ongelmia ytimessä. Minkäköhän ikäisiä nämä valittajat muuten mahtavat keskimäärin olla? Niitä jotka olivat teini-iässä 90-luvulla? :)

Muropaketin uusimmat