”Michael Bay on nero”: Anthony Hopkins kehui Transformers-ohjaajan maasta taivaisiin

10.04.2017 10:20 | Muropaketin toimitus

Anthony Hopkins on mukana kesäkuussa ilmestyvässä Transformers-elokuvassa. Nyt legendaarinen näyttelijä on kehunut ohjaaja Michael Bayta vuolaasti.

Elefanttimiehestä, Uhrilampaista ja Westworldista tuttu Anthony Hopkins ei säästellyt sanoja kuvaillessaan Michael Bayta Yahoo! Moviesin haastattelussa.

”Hän kertoi minulle työstään Transformersin robottien parissa – kuinka hän aikoi hioa niitä ja toteuttaa kaikki valoihin ja metalliin kuuluvat yksityiskohdat oikein tehostetyyppien kanssa. Hän kertoi kaikesta tästä aamiaisella ennen kuin aloitimme kuvaukset. Ajattelin että tämä kaveri on nero, ihan oikeasti. Hän on samaa maata Oliver Stonen, Steven Spielbergin ja Martin Scorsesen kanssa. Nerokkuutta. Niin oppineita miehiä”, Hopkins hehkutti.

Michael Bay tunnetaan ennen kaikkea tehosteisiin ja räjähdyksiin erikoistuneena viihdeohjaajana. Bayn elokuvat ovat keränneet miljardeja dollareita, mutta tähtiä huomattavasti vähemmän. Hopkinsin kommentit ovat keränneet huomiota laajalti lähinnä sen takia, että yleensä arvovaltaiset näyttelijät eivät mielellään leimaudu Bayn tuotannon ystäviksi.

Tuorein Transformers-elokuva eli The Last Knight saa Suomen ensi-iltansa 25. kesäkuuta.

Michael Bay
Kaikki jutut aiheesta