Michael Bayn Ninja Turtles -elokuvan pääosaan Megan Fox – ensi-ilta siirtyi taas

28.02.2013 10:00 | Muropaketin toimitus

Megan Fox

Jonathan Liebesmanin ohjaama ja Michael Bayn tuottama Ninja Turtles -elokuvalle on löytynyt ensimmäinen näyttelijä ja uusi julkaisupäivä.

Michael Bayn mukaan hän on sopinut riitansa Transformers-tähti Megan Foxin kanssa. Teinipoikien päiväuni esittää Ninja Turtles -elokuvassa naispääosaa eli April O’Neiliä. Aikaisemmin samassa roolissa on nähty Judith Hoag (Teenage Mutant Ninja Turtles, 1990) ja Paige Turco (Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze, 1991 ja Teenage Mutant Ninja Turtles III, 1993).

Megan Fox on hyvin tunnettu nimi elokuvan kohderyhmän keskuudessa. Digitehosteilla toteutettavat ninjakilpikonnia esittämään etsitään tuntemattomampia näyttelijöitä, sillä mitäpä sitä suotta maksamaan isoja palkkioita näyttelijöille, joita ei valkokankaalla varsinaisesti nähdä.

Ninja Turtlesin ensi-iltaa lykättiin taannoin usealla kuukaudella ja nyt elokuvan julkaisua on siirretty taas, tällä kertaa tosin vain kolmella viikolla. Kilpikonnat nahistelevat Silppurin ja Krangin kanssa teattereissa 6. kesäkuuta 2014 lähtien.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Collider

Muropaketin uusimmat