UUSIMMAT

Michael Biehn: ”Alien 5 jatkaa Aliensin tarinaa 20 vuotta myöhemmin”

24.11.2015 08:10 | Tatu Junni

Neill Blomkampin ideoima Alien 5 on siirretty toistaiseksi telakalle. Kokonaan elokuvaa ei kuitenkaan ole hyllytetty – se vain joutuu odottamaan, että Ridley Scott saa tehtyä jatko-osan Prometheukselle.

Näyttelijä Michael Biehn on paljastanut Icons of Fright -sivuston haastattelussa, mitä Alien 5:n tarinalta on lupa odottaa.

”Suunnitelmissa on palauttaa minut ja Newt kuvioihin”, Biehn paljasti viitaten Aliens-elokuvan lapsihahmoon, jota Carrie Henn esitti aikoinaan. ”Newt on tässä vaiheessa 27-vuotias. Tiedän että jokainen naisnäyttelijä tulee haluamaan tuota roolia. Elokuvassa on kyse perinteensiirrosta Sigourney Weaverin ja Newtin näyttelijän välillä”.

Haiskahtaa siis siltä, että Alien 5 voisi olla kokonaisen uuden elokuvasarjan alku. Biehn vahvisti haastattelussaan myös sen, että Alien 5 aikoo sivuuttaa Alien 3:n ja Alien 4:n tapahtumat kokonaan.

Ja tiesipä Michael Biehn kertoa myös sen, mikä 20th Century Foxin marssijärjestys on Alienin maailmaan sijoittuvien elokuvien suhteen.

”Ridley Scott tekee oman elokuvansa ensin ja toimii sitten Alien 5:n tuottajana. Odotan sitä innolla. Tiedän että Ridley keskittyy nyt Prometheuksen jatko-osaan ja olen varma ettei hän tai Fox halua julkaista sitä ja Neillin elokuvaa ihan perätysten, koska ne sijoittuvat ihan eri aikaan. Niinpä Alien 5:a jarrutellaan nyt vähän”.

Prometheuksen jatko-osa eli Alien: Covenant saa ensi-iltansa lokakuussa 2017. Tiedossa on jo nyt, että Ridley Scott aikoo tehdä Prometheuksesta trilogian. Nähtäväksi jää, joutuuko Alien 5 odottamaan julkaisua peräti 2020-luvulle…