Michael Caine puhui sekavia haastattelussa – nyt näyttelijä joutui kertomaan suoraan, lopettaako hän elokuvien tekemisen vai ei

19.10.2021 09:26 Muropaketin toimitus

88-vuotias Michael Caine korjaa sanomisiaan.

Michael Caine nousi viime viikolla otsikoihin vierailtuaan BBC:n Kermode and Mayo’s Film Review -radio-ohjelmassa promoamassa uutta Best Sellers -elokuvaansa.

88-vuotias konkari sanoi haastattelussa, että se on ehkäpä hänen viimeinen näyttelijäntyönsä. Hän sanoi, ettei ole työskennellut kahteen vuoteen pandemian takia, mutta mainitsi syyksi myös selkäkipunsa.

Nyt Caine twiittaa ytimekkäästi, ettei todellakaan ole jäänyt eläkkeelle, vaikka monet ihmiset eivät sitä näytä tietävän. Hän kommentoi myös Varietylle, että on noussut viimeiset 50 vuotta joka aamu kello kuudelta tekemään elokuvia, eikä aio vielä hankkiutua eroon herätyskellostaan.

Lina Roesslerin ohjaamassa Best Sellers -elokuvassa Caine esittää kärttyisää kirjailijaa, joka pakotetaan promokiertueelle.

Anthony Griecon käsikirjoittamassa elokuvassa esiintyvät myös Aubrey Plaza, Scott Speedman, Ellen Wong, Veronica Ferres ja Cary Elwes. Best Sellers löytyy jo Suomessakin yleisimmistä vuokrauspalveluista.