UUSIMMAT

Michael Jackson -elokuvan liput saapuvat myyntiin tänään

28.09.2009 17:34 | Muropaketin toimitus

jacksonPopin kuninkaasta kertova musiikkielokuva Michael Jackson’s This Is It saa maailmanensi-iltansa myös Suomessa keskiviikkona 28.10.2009. Michael Jackson’s This Is It  nähdään elokuvateattereissa vain kahden viikon ajan, liput tulevat myyntiin maanantaina 28.9.

Musiikki-showssa päästään kurkistamaan kulissien taakse Michael Jacksonin valmistellessa loppuunmyytyä Lontoon konserttisarjaansa. Elokuvassa kuullaan kattava otos popin kuninkaan suurimmista hiteistä. Michael Jackson’s This Is It nähdään elokuvateattereissa kautta maan 40 valkokankaalla vain kahden viikon ajan. Liput tulevat myyntiin maailmanlaajuisesti maanantaina 28.9.

Elokuvan ensi-iltaa juhlistetaan Helsingissä 28.10. kun yli 200 nuorta katutanssijaa valtaa Narinkkatorin ja esittää Michael Jacksonin kunniaksi legendaarisen Thriller-koreografian klo 17.00.

Michael Jackson’s This Is It-soundtrack julkaistaan Suomessa samana päivänä, kun itse elokuva saa maailmanensi-iltansa. Soundtrack sisältää myös uuden Michael Jacksonin kappaleen, elokuvan kanssa samannimisen This Is It –biisin.

Elokuvan synopsis:

Michael Jackson’s This Is It tarjoaa Michael Jackson -faneille ja musiikinystäville harvinaisen kurkistuksen popin kuninkaan elämään tämän suunnitellessa ja harjoitellessa loppuunmyytyä Lontoon O2 Areenan konserttisarjaansa. Elokuva taltioi Michael Jacksonin valmistautumista konsertteihin maaliskuulta kesäkuulle 2009.

Michael Jackson’s This Is It on koostettu yli 100 tunnista kulissien takana kuvattua materiaalia ja elokuva näyttää Jacksonin harjoittelemassa ennennäkemätöntä show’taan varten. Elokuva tarjoaa ainutlaatuisen rehellisen ja suoran näkökulman Michael Jacksonin elämään kun laulaja, tanssija, elokuvantekijä, arkkitehti, luova nero ja upea taiteilija keskittyy luomaan ja hiomaan Lontoon musiikkitapahtuman yksityiskohtia. Kenny Ortega, joka oli sekä Michael Jacksonin creative partner että lavashow’n ohjaaja on ohjannut myös Michael Jackson’s This Is It –elokuvan. Elokuvan ovat tuottaneet Randy Phillips, Kenny Ortega ja Paul Gongaware. Michael Jackson’s This Is It on saaanut Michael Jacksonin perikunnan täyden tuen.

Keskustelu

Muropaketin uusimmat