UUSIMMAT

Mickey Rourke leikkautti silmänsä esittääkseen kaapista tullutta rugbypelaajaa

23.01.2012 11:35 Muropaketin toimitus

MIckey Rourke

Mickey Rourke valmistautuu parhaillaan esittämään rugbytähti Gareth Thomasia. Näyttelijä suhtautuu pestiinsä vakavasti: hän on jopa turvautunut leikkaukseen näyttääkseen enemmän itseään nuoremmalta Thomasilta.

Rugby ei ole Suomessa suuren yleisön suosiota nauttiva laji, mutta Gareth Thomasin nimi saattaa olla silti joillekin tuttu. Vuonna 2009 kaapista tullut Thomas ylitti nimittäin uutiskynnyksen, kun hänestä tuli ensimmäinen urheilu-uraansa yhä jatkava ammattilainen, jolla oli pokkaa julistautua julkisesti homoksi.

Toistaiseksi nimettömän Gareth Thomas -elokuvan kuvaukset alkavat syksyllä, mutta Mickey Rourke on jo pudottanut runsaasti painoa omaksuakseen roolinsa paremmin. Tuottaja Colin Vainesin mukaan Rourke on myös leikkauttanut silmänsä muistuttaakseen enemmän parikymmentä vuotta nuorempaa Thomasia.

Rourke täyttää tänä vuonna 60 vuotta, mutta elokuvan tuottaja ei näe tässä ongelmaa. ”Kun Mickey on johonkin sitoutunut, kuten tähän elokuvaan, hän voi tehdä mitä tahansa. Ikä ei ole ongelma”, Vaines lupasi.

Lähde: Daily Mail