Mielenkiintoinen Star Wars -paljastus: Fanien nykyinen suosikkihahmo oli melkein mukana jo vuoden 2002 Kloonien hyökkäys -elokuvassa

28.04.2020 17:02 | Muropaketin toimitus

Clone Wars -suosikkihahmo Ahsoka Tano nähdään näyteltynä versiona Disney Plus -sarja The Mandalorianin tulevalla kaudella.

The Clone Wars -animaatiosarjassa todelliseksi fanisuosikiksi on vuosien varrella noussut hahmo nimeltä Ahsoka Tano. Toistaiseksi hahmo on nähty vain animaatiossa, mutta Vanity Fairin tuoreessa haastattelussa sarjan showrunner Dave Filoni paljastaa, että hahmo oli melkein mukana jo vuoden 2002 Kloonien hyökkäys -elokuvassa.

“Kutsuimme häntä ensin nimellä Ashla. Se oli yhden nuoren jedin nimi Kloonien hyökkäys -elokuvassa, missä nähtiin pieni Togruta-tyttö. Pallottelimme ajatusta, että ehkäpä tuo tyttö oli Ahsoka, mutta sitten tulimme siihen tulokseen, että hahmon ikä ei toiminut niin, että hän olisi ollut sama hahmo. Hän oli liian nuori elokuvassa”, Filoni selittää.

The Mandalorian -tv-sarjan tulevalla kaudella Ahsoka Tano nähdään vihdoin ensimmäistä kertaa näyteltynä versiona. Disney+ -sarjassa hahmoa esittää Rosario Dawson.