Mihin aikaan WandaVision sijoittuu? Marvelin uuden tv-sarjan näyttelijä paljasti asian

21.01.2021 17:00 | Muropaketin toimitus

Teyonah Parris esittää Disney Plussan WandaVision-sarjassa hahmoa, joka on nähty eräässä Marvel-elokuvassa pikkutyttönä.

Sisältää spoilereita!

Vision kuoli Avengers: Endgamessa, mutta hänet nähdään varsin elossa WandaVision-sarjassa. Monica Rambeau oli puolestaan pieni tyttö Captain Marvel -elokuvan aikaan, mutta sarjassa häntä esittää aikuinen Teyonah Parris, joka jatkaa hahmossaan myös tulevassa Captain Marvel 2 -elokuvassa. Disney Plussan arvoituksellisesta sarjasta onkin vaikea hahmottaa, mihin ajankohtaan se sijoittuu Marvel-elokuvien tarinajatkumossa.

TVLinen haastattelussa Parris kertoo olleensa sarjasta aivan ällikällä lyöty, eikä ollut ensilukemalta uskoa, että kyseessä on Marvel-sarja. Hän myös paljastaa, mihin aikaan sarja sijoittuu.

“WandaVision alkaa suoraan Avengers: Endgamen tapahtumien jälkeen, ja Monicalle se on ymmärrettävästi monia vuosia myöhemmin, koska hän oli pikkutyttö Captain Marvelissa”, Parris kertoo.

Parris myös lisää, että siitä, mitä hänen esittämälleen hahmolle on tapahtunut näiden vuosien aikana, paljastuu sarjassa lisää tulevien jaksojen aikana.

Captain Marvel -elokuvassa Monica Rambeaun hahmoa esitti nuori Akira Akbar

MAINOS | Disney+ nyt Suomessa! Tilaa hintaan 6,99 € / kuukausi tai 69,99 € / vuosi

Muropaketin uusimmat