Uusimmat

Krampus raahaa lapset helvettiin: tällainen on uuden joulukauhuleffan mörkö

25.11.2015 09:31 Tatu Junni

Joulun ja kauhun yhdistämisestä on harvoin seurannut hyviä elokuvia – poikkeuksena tietty kotimainen Rare Exports. Nähtäväksi jää, miten hyvin toimii reilun viikon päästä Suomen ensi-iltansa saava Krampus.

Michael Doughertyn ohjaama Krampus lupaa paljastaa joulun kieron puolen. Kauhukomedian pääosissa nähdään Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Stefania Lavie Owen ja Krista Stadler.

Kun Max-pojan (Emjay Anthony) riitaisa suku viettää joulua hampaat irvessä, poika-paran illuusiot perhejoulusta särkyvät ja hän manaa koko juhlan hornan tuuttiin. Max ei kuitenkaan osaa aavistaa, että joulumielen hylkääminen päästää valloilleen Krampuksen vihan! Krampus on ikivanha demoni, jonka tehtävänä on rankaista epäuskoisia.

Joulunvietto ryöstäytyy käsistä lopullisesti, kun rakastetut jouluhahmot ryhtyvät mellastamaan toden teolla. Rakoileva suku saarretaan kotiinsa ja perheenjäsenet joutuvat kerrankin puhaltamaan yhteen hiileen, jos he aikovat selviytyä pyhäpäivistä hengissä.

Tuore Krampus-video esittelee joulukauhistelun mörön.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat