Miksi J. Jonah Jameson oli kalju Spider-man: Far From Homessa? Näyttelijä J. K. Simmons paljasti hupaisan syyn

22.09.2020 20:00 | Muropaketin toimitus

J.K. Simmons nähtiin alun perin J. Jonah Jamesonin roolissa Sam Raimin Spider-Man-trilogiassa.

Spider-man: Far From Home yllätti lopputekstien jälkeisellä kohtauksellaan. Siinä nimittäin nähtiin J.K. Simmonsin esittämä J. Jonah Jameson. Yllättävän tästä teki erityisesti se, että Simmons nähtiin hahmona viimeksi Sam Raimin Spider-Man-trilogiassa vuosina 2000-2007.

Jamesonilla ei kuitenkaan ole uudessa elokuvassa tukkaa, mille Simmons paljastaa Colliderin haastattelussa mielenkiintoisen syyn.

“Mietimme, kuinka paljon tämä hahmo tulee olemaan sarjakuvista tuttu hahmo ja minkä verran Sam Raimin alkuperäisen trilogian hahmo, ja kuinka paljon haluamme kehittää sitä ja muokata nykyaikaisemmaksi. Olin monista syistä hyvin kiintynyt siihen, mitä olin aiemmin tehnyt. Joten luulen, että kompromissiksi muodostui hiukset. Luulen rehellisesti, että päätös oli ihan heidän edessään: ’Meillä ei ole aikaa tehdä peruukkia. Meidän on kuvattava hänet huomenna toimistossa.’ Joten, J.Jonah Jameson joko menetti hiuksensa viime vuosina tai sitten hän piti hiuslisäkettä koko ajan. En tiedä, saatte valita”, Simmons kertoo.

Muropaketin uusimmat