Miksi Marvel-fanit rakastavat Lokia niin paljon? Rooliin palaavalla Tom Hiddlestonilla on oma selitys valmiina

15.04.2021 17:00 | Muropaketin toimitus

Tom Hiddlestonin tähdittämä Loki julkaistaan Disney Plussalla kesäkuussa.

Tom Hiddlestonin esittämästä Lokista on kasvanut yksi Marvel-elokuvauniversumin suosituimmista hahmoista – eikä siis pelkästään pahishahmojen joukossa. Loki saakin oman sarjansa Disney Plussalla kesäkuussa.

Tuoreessa haastattelussa (Comic Bookin kautta) Hiddleston kertoo hahmonsa suosion taustaa. Hänen mielestään suosion syynä on Lokin jo ensimmäisessä Thor-elokuvassa alkanut tarinan kaari.

“Lokin tarina on hyvin liikuttava ja täynnä paatosta. Hän aloittaa elokuvan Thorin veljenä, ja Thor on kruununperillinen. Uskon että hän aidosti rakastaa veljeään, mutta sen lisäksi taustalla on syvää kateutta ja sanatonta kaunaa sitä kohtaan, mitä hänen vanhempi veljensä saa äidiltään ja isältään. Loki tutustuu omaan taustaansa ja syntyynsä, ja siihen, mitä hän ei voi saavuttaa”, Hiddleston kertoo.

“Lokin muutoksessa on paljon haavoittuvuutta ja tuskaa, joten jopa Thor-elokuvan lopussa, jolloin Loki on pahis, yleisö voi nähdä, että sen taustalla on runsaasti särkynyttä sydäntä, yksinäisyyttä ja epävarmuutta”, näyttelijä jatkaa.

Myös velipoika Thor palaa kuvioon ensi vuonna, sillä Taika Waititin ohjaaman Thor: Love and Thunder -elokuvan on määrä saada ensi-iltansa toukokuussa 2022.

MAINOS | Star-osio on nyt avattu ! Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi