Miksi Spider-Man: No Way Homessa ei nähty SPOILERI? Marvel-pomon selitys on täysin hyväksyttävissä, vaikka faneja harmittaakin

22.12.2021 17:00 | Muropaketin toimitus

Spider-Man: No Way Home vetäisi mukaansa muutamia aiemminkin nähtyjä hahmoja.

Sisältää spoilereita!

Spider-Man: No Way Home julkaistiin viime viikolla ja Hämis-fanit ovat olleet siitä liekeissä, sillä elokuva tuo takaisin koko joukon ennestään tuttuja hahmoja – joista tärkeimmät tietenkin Sam Raimin Spider-Man-trilogian pääosaa esittänyt Tobey Maguire ja Amazing Spider-Man -elokuvien Anderew Garfield.

LUE MYÖS: Arvostelu | Spider-Man: No Way Home on kaikkien aikojen Hämähäkkimies-elokuva

Vanhojen Hämisten ja heidän vastustajiensa lisäksi elokuvassa ei kuitenkaan nähty Kirsten Dunstin esittämää Mary Jane Watsonia tai Emma Stonen Gwen Stacya. Osaa Hämis-faneista on harmittanut, ettei elokuvassa päästy näkemään noiden tuttujen hahmojen onnellista loppua.

Marvel-pomo Kevin Feigen selitys (Comic Bookin kautta) käy kuitenkin järkeen, sillä jo nyt mukana on niin valtavasti vanhoja hahmoja, että Tom Hollandin Hämis meinaa jäädä jalkoihin.

“Se johtuu tarinasta. Meille – Amylle [tuottaja Pascal] ja Jonille [ohjaaja Watts] sekä käsikirjoittajillemme Chris McKennalle ja Erik Sommersille – oli tärkeää että Peter Parkerin viimeinen lukiovuosi ei jää kaiken sen hulluuden jalkoihin, mikä syntyy hänen kohtaamisestaan Doctor Strangen kanssa. Niin olisi helposti voinut käydä. Siitä syystä meillä ei ole 20 muuta hahmoa mukana elokuvassa”, Feige selittää.