Miksi The Amazing Spider-Man 2:a haukuttiin niin paljon? Andrew Garfield tietää

17.09.2014 14:30 Muropaketin toimitus

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2:n piti olla vuoden 2014 elokuvatapauksia, mutta loppujen lopuksi se sai melko kolean vastaanoton. Miksi?

Hämähäkkimiestä näyttelevällä Andrew Garfieldilla on selitys valmiina.

”Tietyillä studion edustajilla oli ongelmia tiettyjen osuuksien kanssa ja loppujen lopuksi studiohan on se, joka päättää asioista noissa elokuvissa”, Garfield totesi elokuvan teatteriversiosta nimeämättä kuitenkaan suoraan kenestä on kyse. Monet kuitenkin olettavat näyttelijän puhuvan Spider-Man-elokuvian tuottaja Avi Aradista, joka on tehnyt useita supersankarielokuvia, mutta ei enää ole kartalla siitä, mitä yleisö haluaa.

Omien sanojensa mukaan Andrew Garfield rakasti The Amazing Spider-Man 2:n alkuperäistä käsikirjoitusta, joka oli Roberto Orcin ja Alex Kurtzmanin käsialaa. Kokonaisuus meni kuitenkin pilalle ja elokuva alkoi ontua, kun yksityiskohtia poistettiin ja niitä paikattiin huonosti muuhun materiaaliin istuvilla palasilla.

Hämähäkkimiehen seikkailujen pariin palataan valkokankaalla vasta vuonna 2018, kun The Amazing Spider-Man 3 saa ensi-iltansa. Sitä ennen Sony Pictures aikoo julkaista seittisingon vihollisiin keskittyvät elokuvat Sinister Six ja Venom. Vielä ei ole tiedossa, onko Andrew Garfieldin esittämä Hämis mukana myös niissä.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: The Daily Beast