Miltä kuulostaisi Winter Guard Marvel-elokuvassa? Ainakin Black Widow -tähti David Harbour tekisi sellaisen mielellään

09.07.2021 18:00 | Muropaketin toimitus

David Harbour esittää Black Widow -elokuvassa entistä venäläistä supersotilasta nimeltä Red Guardian.

Black Widow -elokuva esittelee elokuvamuodossa uusia, Marvel-sarjakuvista tuttuja hahmoja. Yksi näistä on David Harbourin esittämä Alexei Shostakov eli entinen venäläinen supersotilas Red Guardian. Red Guardian oli Neuvostoliiton vastine Captain Americalle ja sarjakuvissa hän oli osa supersankarijoukkoa nimeltä Winter Guard – joka oli venäläinen versio Avengersista.

MAINOS | Marvelia, Star Warsia ja paljon muuta – Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi

Tuoreessa haastattelussa Harbour kertoo keskustelleensa paljon ohjaaja Cate Shortlandin kanssa Red Guardianin tarinasta. Hän myös mainitsee, ettei panisi pahakseen, jos Winter Guard nähtäisiin Marvelin elokuvamaailmassa vielä joskus.

“Tiedän paljon noista tyypeistä, heitä on Sputnik, Crimson Dynamo ja Ursa. Ja jos katsot elokuvaa [Black Widow] tarpeeksi tarkasti, voit nähdä heistä jotain siellä. Pidän tästä peilatusta universumista, että nämä tyypit ovat nähneet Avengersit ja sen mitä he voivat tehdä. Winter Guardissa on melkein suorat yhtäläisyydet noihin hahmoihin, kuten Iron Man, Captain America ja Hulk. Haluaisin nähdä, miltä tuollainen peilattu universumi voisi näyttää ja kuinka se toimisi suuremmassa mittakaavassa”, Harbour kertoo.

Katso koko haastattelu Comic Bookissa olevasta videosta.

LUE MYÖS: Arvostelu | Black Widow onnistuu lähes mahdottomassa, mutta Marvel-leffalla on myös ongelmansa