Uusimmat

Mitä El Camino -elokuvan jälkeen tapahtui? Breaking Bad -tähti Aaron Paul kertoi oman näkemyksensä

16.10.2019 09:01 Muropaketin toimitus

Breaking Bad -elokuvalle on olemassa toinenkin vaihtoehtoinen loppu.

Eilen kerroimme ohjaaja-käsikirjoittaja Vince Gilliganin suunnittelemasta melko ahdistavasta vaihtoehtoisesta lopusta El Camino: A Breaking Bad Movielle. Linkin takaa löytyvä juttu sisältää spoilereita, kuten tämänkin teksti, eli lopeta lukeminen tähän jos leffa on vielä näkemättä!


 

 

Nyt leffan pääosanesittäjä Aaron Paul kertoo EW:n haastattelussa toisesta vaihtoehtoisesta lopusta. Käsikirjoituksessa ollutta loppua ei näyttelijän harmiksi edes kuvattu. Loppukohtauksessa kertojaääni olisi lukenut Jessen edesmenneen Andrea-naisystävän Brock-pojalle lähettämän kirjeen sisällön ääneen. Andrean murhasivat samat natsit, jotka pitivät Jesseä vankinaan kuukausia. Lopullisessa versiossa nähdään vain kun Jesse ojentaa Brockille osoitetun kirjeen Ed-salakuljettajalle

– Vince Gilligan kirjoitti aivan ensimmäiseksi kirjeen sisällön, jonka ympärille hän alkoi kehitellä käsikirjoitusta. Alun perin elokuvan piti loppua niin, että näemme Jessen ajamassa autolla vapaana miehenä Alaskassa ja kertojaääneni lukee kirjeen sisällön. Se oli sydäntäsärkevä, kaunis ja rehellinen kirjoitus. Vince päätti kuitenkin, että kirjeen sisältö on parempi jättää salaisuudeksi. Ja hän oli oikeassa, katsojan ei tarvitse kuulla mitä kirjeessä lukee. Minä olen kuitenkin onnekas, koska tiedän sen sisällön.

Paul on luvannut olla kertomatta julkisesti mitä kirjeessä luki, mutta kertoo silti oman näkemyksensä siitä mitä tapahtuu kun Brock saa kirjeen.

– Ehkä hän ei itse saa koskaan lukea sitä. Uskon että pojan isoäiti avaa kirjeen ja vie sen poliisille, mutta kukapa näistä tietää, Paul miettii.

Muropaketin arviossa El Camino keräsi kehut: Puhtaasti Breaking Bad -faneille tehty El Camino -elokuva antaa Jesse Pinkmanin tarinalle onnistuneen lopun