Uusimmat

Mitä James Bondille tapahtuu Daniel Craigin jälkeen? 007 No Time to Dien ohjaajalla on idea ja haluaa myös toteuttaa sen

Kuva: Nicola Dove © 2021 DANJAQ, LLC AND MGM.

08.10.2021 15:00 Muropaketin toimitus

Ohjaaja Cary Joji Fukunaga haluaisi tehdä uuden James Bond -elokuvan 007 No Time to Dien jälkeen.

007 No Time to Die on Daniel Craigin viimeinen kerta James Bondina, mutta elokuvan ohjaaja Cary Joji Fukunaga voisi mielellään vielä palatakin franchisen pariin. Slashfilmin haastattelussa Fukunaga kertoo, että hän on itse asiassa jo esitellytkin omaa Bond-ideaansa Bond-tuottajille, Barbara Broccolille ja Michael Wilsonille.

Hän kertoo syyskuussa 2018 käydyistä tapaamisista, joiden pohjalta hänellä edelleen on ajatuksia seuraavaksi elokuvaksi.

“Asiat vain imeytyvät sisälle. Asiat, joita on yrittänyt aiemmin ja muut tarinat, jotka eivät toimineet, mutta sitä vain etsii paikkaa, mihin ne sopisivat. Ajattelen niitä vähän kuin varalla olevina huonekaluina. Kaikki tuo sai kuitenkin alkunsa siitä vuoden 2018 tapaamisista ja jatkui sen jälkeen, kun olimme saaneet elokuvan kuvattua”, Fukunaga kertoo.

Ohjaaja kuitenkin kommentoi, että hän aikoo pitää loman Apple TV+:lle parhaillaan kuvaamansa Masters of the Artin jälkeen.

“No Time to Die veti minusta mehut. 21 kuukauteen en nähnyt ketään. Sitten tapahtui korona, enkä nähnyt ketään moneen kuukauteen. Joten Masters of Artsin jälkeen palaan ihmisten ilmoille ja alan selvittää, mitä haluan tehdä tämän työputken jälkeen. Jos se on uusi Bond-elokuva, mahtavaa. Jos se ei ole, niin tämä oli upea kokemus.”

LUE MYÖS: Arvostelussa 007 No Time to Die – Daniel Craigin viimeinen Bond-elokuva on turhankin tuhti loppu 15 vuoden tarinalle