Uusimmat

Mitä kuuluu seksihulluille teineille nykyään? Kahdeksan paljastusta uudesta American Pie -elokuvasta

15.06.2011 09:36 Muropaketin toimitus

Uusi American Pie -elokuva saapuu elokuvateattereihin keväällä 2012. Luvassa on vanhan jengin jälleennäkeminen eli American Reunion on herkkua kaikille parin ensimmäisen piirakkaelokuvan ystäville.

Vaan mitä entisille seksihulluille teineille nykyään kuuluu? Ohessa kahdeksan paljastusta, jotka mitä ilmeisimmin pitävät paikkansa, vaikka virallista vahvistusta ei ole vielä saatukaan.

Spoileri

1. Jim (Jason Biggs) ja Michelle (Alyson Hannigan) ovat yhä naimisissa, mutta naapurin neiti on ihastunut Jimiin, eikä Michelle ole asiasta yhtään iloinen.

2. Jimin ja Nadian (Shannon Elizabeth) seksinauha on päätynyt YouTubeen ja siitä on tullut netti-ilmiö

3. Elokuva sijoittuu 10 vuotta alkuperäisen jälkeiseen aikaan ja keskittyy vanhan jengin luokkakokoukseen ja sen ympärille.

4. Oz (Chris Klein) on iso kiho Malibussa, ja hänen tyttöystävänsä vaikuttaa onnenonkijalta

5. Heather (Mena Suvari) tapailee keski-ikäistä kirurgia, joka koettaa esiintyä nuorempana kuin onkaan

6. Stiflerin (Seann William Scott) elämässä ei ole kehumista: hän on onneton osa-aikaisessa työssään eikä pääse panopuuhiinkaan enää tuttuun tapaan. Hän välttelee luokkakokoukseen lähtemistä ja päätyy eräässä vaiheessa sänkyyn Laurien kanssa, joka on ”entinen hottis, jolle on kertynyt liikakiloja”.

7. Finch (Eddie Kaye Thomas) on ”kansainvälinen matkaaja”, joka tapailee baarimikko Trishiä, joka osallistui aikoinaan musiikkileirille Michellen kanssa

8. Stiflerin äiti (Jennifer Coolidge) esiintyy elokuvassa, mutta hänestä ei tiedetä vielä enempää

Lähde: Slashfilm.com