Mitä Mission: Impossiblen kuvausryhmä teki Puolassa ja pitääkö siitä pahastua? Ohjaaja selitti, mitä Tom Cruisen elokuvan kuvauksissa oikeasti tapahtui

08.08.2020 17:01 | Muropaketin toimitus

Mission: Impossible -kuvausryhmä räjäytti yli sata vuotta vanhan sillan Puolassa ja joutui siksi selittelemään tekoaan.

Seuraavien Mission: Impossible -elokuvien kuvaukset ovat päässeet jatkumaan, mutta nyt Christopher McQuarrien ohjaamat ja Tom Cruisen tähdittämät elokuvat ovat joutuneet silmätikuksi Puolassa tekemänsä räjäytystyön vuoksi. Kuvausryhmä nimittäin räjäytti Puolassa sata vuotta vanhan sillan viihteen nimissä.

McQuarrie antoi aiheesta selvityksen Empirelle. Pitkässä kirjelmässään ohjaaja kertoo, että kyseessä ei syytteistä huolimatta ollut “111-vuotias, suojeltu monumentti”. Hän selittää, että koska he haluavat elokuvissaan tehdä mahdollisimman monet asiat oikeasti, he myös alkoivat kysellä, löytyisikö Puolasta sellaista siltaa, jota ei enää tarvita ja jonka he mahdollisesti voisivat tuhota elokuvan nimissä.

Ja kuinkas ollakaan, sopivalta alueelta löytyi vanha, käytöstä poistettu rautatiesilta. Kyseiselle alueelle oltiin suunniteltu uutta rautatietä, mutta sitä varten vanha silta olisi pitänyt purkaa ja tilalle rakentaa uusi. Niinpä tilanne oli win-win sekä paikallisille asukkaille kuin myös Mission: Impossible -kuvaustiimille, jotka saivat sillan osittain tuhottavakseen.

Mission: Impossible 7 julkaistaan näillä näkymin marraskuussa 2021.

Muropaketin uusimmat