UUSIMMAT

Mitä saadaan, kun samaan elokuvaan pistetään Game of Thronesin tähti ja uimapukumalli Kate Upton? [traileri]

17.02.2014 19:14 Muropaketin toimitus

Kate Upton

Nick Cassavetesin ohjaama The Other Woman eli Se toinen nainen saa ensi-iltansa Suomessa 25. huhtikuuta. Elokuvan tähtiä ovat muun muassa Nikolas ”Jaime Lannister” Coster-Waldau ja ulkoisilla avuillaan uraansa luonut Kate Upton.

Komediassa Se toinen nainen Cameron Diaz (Bad Teacher, Sekaisin Marista) , Leslie Mann (The Bling Ring, Paksuna) ja Kate Upton (Tower Heist) laativat pirullisen kostosuunnitelman petolliselle poikaystävälleen (Nikolaj Coster Waldau, TV-sarjasta Game of Thrones).

Carly (Diaz) saa tietää että hänen uusi ihana poikaystävänsä Mark (Coster-Waldau) on täysi huijari – ja vielä pahempi – kun hän sattumalta tapaa Markin vaimon Katen (Mann). Carly löytää yhtäkkiä itsensä lohduttamasta poikaystävänsä vaimoa ja heidän epätodennäköinen ystävyytensä vain vahvistuu, kun he tajuavat että Mark on pettänyt heitä molempia vielä yhden ”toisen naisen”, Amberin (Upton), kanssa.

Nämä kolme naista lyövät viisaat päänsä yhteen ja laativat pirullisen kostosuunnitelman.

Edellinen siis studion näkemys elokuvan sisällöstä. Traileri kertoo, miltä homma käytännössä näyttää. Emme odota järin suurella innolla, mutta eiköhän Se toinen nainen omat faninsa löydä.