Miten Sacha Baron Cohenin kanssa voi näytellä ilman jatkuvaa repeilyä? Boratin tytärtä esittänyt Maria Bakalova paljasti oman kikkansa

13.11.2020 18:00 | Muropaketin toimitus

Maria Bakalovan piti Borat 2:n kuvausten aikana pystyä pysymään hahmossaan, jotta Borat ei paljastuisi ulkopuolisille.

Sacha Baron Cohenin esittämän Boratin menetys on aina perustunut paljolti siihen, että hahmoa ei tunnisteta näyttelijäksi eikä hänen juttujaan vitsiksi. Tämä taas tarkoittaa, että hassuissakin tilanteissa näyttelijöiden pitää pysytellä hahmossaan, eivätkä nämä saa repeillä nauramaan.

Boratin tytärtä Borat 2:ssa esittävä bulgarialaisnäyttelijä Maria Bakalova kertoo The New York Timesin haastattelussa, että hänellä oli välillä vaikeuksia pysytellä Baron Cohenin rinnalla nauramatta. Isähahmon näyttelijä kuitenkin opetti hänelle hyvän kikan näistä kohtauksista selviämiseen.

“Kun Sacha alkaa esittää omaa juttuaan, ja itse on siinä hänen vierellään, hän pysyttelee äärimmäisen vakavana. Minun piti esittää kuin se olisi maailman normaalein juttu. Mutta hän on niin hauska. Kuvauksissa oli hetkiä, jotka olivat äärimmäisen hauskoja enkä vain voinut olla nauramatta. Ja se on pahasta, koska silloin ihmiset tajuavat, että kyseessä on vitsi. Hän opetti minulle kikan nauramisen lopettamiseksi: laita kädet ristiin ja purista sormiasi kovaa toisiaan vasten”, Bakalova kertoo.

Borat Subsequent Moviefilm on nähtävillä Amazon Prime Videossa.

Muropaketin uusimmat