Montako katsojaa Dredd 3D oikein keräsi erikoisnäytöksillään Suomessa?

06.11.2012 21:00 | Muropaketin toimitus

Dredd 3D

Suomen katsotuin elokuva oli viime viikolla 007 Skyfall, mutta miten pärjäsi huomattavasti pienemmällä kopiomäärällä esitetty Dredd 3D? Ei lainkaan hullummin.

Pete Travisin Judge Dredd -filmatisointi sai kantaesityksensä Night Visions -festivaaleilla viime keskiviikkona. Viikonloppuna Dredd 3D:n saattoi nähdä myöhäisiltojen erikoisnäytöksissä Suomen suurimmissa kaupungeissa.

Elokuvaa esitettiin ilman suomenkielistä tekstitystä ja mainoskampanjaa. Silti Dredd 3D oli Suomen 14. katsotuin elokuva viikolla 44. Se keräsi teattereihin yhteensä 1145 katsojaa.

Luku ei ehkä tunnu suurelta, mutta tulos on hyvä, kun huomioi, että Dredd 3D sai käyttöönsä 10 kertaa valkokangasta. Vertailukohdaksi voidaan ottaa toinen ensi-iltaelokuva: Jean Renon tähdittämä Le Chef – Rakkaudesta ruokaan keräsi 983 katsojaa 16 kankaalla.

Lue myös:

Judge Dredd 3D -elokuvan tuominen Suomeen on osa FS Filmin uutta kokeilua

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Filmikamari

Keskustelu

Lisänäytöksiä on luvassa perjantaista sunnuntaihin 9. – 11. 11. 2012 välillä, ympäri Suomea. Tee isukillesi palvelus ja vie hänet elokuviin katsomaan vuoden kovin toimintatykitys. Tai ainakin, jos ei tekstittömyys ole ylitsepääsemätön ongelma. Takista paikkakuntasi näytösajat Finnkinon tai paikallisteatterisi sivuilta. Useilla paikkakunnilla on vain yksi näytös. ”Fb-ryhmä DREDD 3D elokuvateattereihin” toivottaa hyvää isänpäivää. Ryhmämme löytyy nimimerkkiäni klikkaamalla.
T: Riksa, ryhmän admin

Kun ostin kolme lipppua Dreddin Tampereen perjantain näytökseen, salissa oli 43 vapaata paikkaa. Kaksi tuntia myöhemmin vapaita paikkoja oli 0. Rauenneiden varausten jäljiltä tyhjiä penkkejä näytti olevan 2.
Täyttä oli meinaan ja oli kyllä hyvä fiilis salissa.
-jok

Ja oli vielä monilla paikkakunnilla vain yksi näytös. Jyväskylässä oli tasan yksi näytös, vain perjantaina ja varmaan pienimmässä salissa, 52 henkeä siihen taisi mahtua.

Muropaketin uusimmat