Uusimmat

Morbius-ohjaaja saattoi juuri spoilata elokuvaa pahasti – Tämäkin Spider-Man-pahis mukana tarinassa?

11.08.2021 08:56 Muropaketin toimitus

Jared Leton jo yli vuoden koronalimbossa ollut Morbius-elokuva nähdään vasta tammikuussa. 

Sony Picturesin Morbius-elokuvan ohjaaja saattoi juuri spoilata leffaansa pahasti. Ruotsalaisohjaaja Daniel Espinosa kertoo MovieZinen haastattelussa työskentelystä Hollywoodissa, mutta mainitsi myös nimen, jota ei ehkä olisi saanut sanoa ääneen.

– Setissä saattaa näyttää samalta kuin ruotsalaistuotannossa, mutta aikataulua ja näyttelijöiden nimiä tutkaillessa olo on erittäin omituinen ja innostunut. Se on aivan huippusiistiä kun listassa seisoo nimiä kuten Michael Keaton, Jared Leto ja Tom Hardy, Espinosa sanoo.

Leto esittää tietysti Morbius-leffan nimikkoroolia ja Keatonin Spider-Man: Homecoming -leffasta tuttu Adrian Toomes – Korppikotka -pahis vilahti jo alkuvuodesta julkaistussa trailerissa. Hardyn nimeä ei kuitenkaan ole aiemmin mainittu Morbiuksen yhteydessä. Espinosa työskenteli hänen kanssaan Child 44 -elokuvassa, mutta eiköhän hän kuitenkin tarkoita sitä, että myös Hardyn esittämä Venom on mukana Morbiuksessa.

Vastausta saadaan odottaa vielä pitkään. Morbius-elokuvan oli alun perin tarkoitus saada ensi-iltansa jo viime vuoden heinäkuussa. Näillä näkymin se saapuu koronaviruspandemian takia teattereihin vasta 28.01.2022.

Venom Let There Be Carnage