Mörkösarja ehti lukioikään: Supernaturalista tulee 15. tuotantokausi

06.02.2019 07:40 | Muropaketin toimitus

Sam ja Dean Winchester jahtaavat yliluonnollisia mörköjä varmaan vielä eläkeikäisenäkin. Supernatural-tv-sarja uusittiin juuri 15:nnelle tuotantokaudelle.

Tv-kanava CW on julkistanut, mitä tv-sarjoja se jatkaa seuraaville tuotantokausille. Keskeisin näistä on yliluonnollisia otuksia metsästävistä veljeksistä kertova Supernatural, jolle tehdään 15. tuotantokausi, kertoo The Hollywood Reporter.

Vuonna 2005 alkaneen sarjan pääosissa esiintyvät edelleen siinä alusta asti mukana olleet Jensen Ackles ja Jared Padalecki. CW-kanava onkin vihjannut jatkavansa sarjaa niin pitkään kuin näyttelijäkaksikko lupautuu olemaan mukana. Ehkä Supernaturalista on tullut Acklesille ja Padaleckille eläkevirka?

Muita CW:n jatkamia sarjoja ovat: Arrow (8.kausi), Black Lightning (3. kausi), Charmed (2. kausi), Legends of Tomorrow (5. kausi), Dynasty (3. kausi), The Flash (6. kausi), Legacies (2. kausi), Riverdale (4. kausi) ja Supergirl (5. kausi). Toistaiseksi vielä tietoa jatkosta odottavia CW-sarjoja ovat The 100, Roswell, All American ja In the Dark. Jane the Virgin, Crazy Ex-Girlfriend ja iZombie puolestaan päättyvät nyt käynnissä olevien tuotantokausien jälkeen.