Uusimmat

Mortal Kombat palaa valkokankaalle – uudella elokuvalla jo ohjaaja

21.11.2016 09:04 Tatu Junni

Mortal Kombat

Niin surulliselta kuin asia genren tason suhteen kuulostaakin, kuuluu vuoden 1995 Mortal Kombat yhä videopelileffojen eliittiin. Nyt mättöpelistä ollaan tekemässä pitkästä aikaa uutta filmatisointia valkokankaalle.

Variety-lehden mukaan Simon McQuoid on palkattu uuden Mortal Kombat -elokuvan ohjaajaksi. Mikään nimekäs tekijä Hollywoodissa ei herra ole: Mortal Kombatista tulee McQuoidin esikoisohjaus. Tiettyä uskottavuutta tuo kuitenkin kokemus mainosmaailmasta. Aikaisemmin Simon McQuoid on nimittäin ohjannut promopätkiä niin PlayStationille kuin Halollekin.

Uuden Mortal Kombatin tuottajina toimivat The Conjuringista tuttu James Wan sekä Michael Clear, Todd Garner ja Jeremy Stein.

Näyttelijöistä tai tuotantoaikataulusta ei ole vielä tietoa.

Aiheesta voi lukea lisää Varietyn sivuilta:

‘Mortal Kombat’ Reboot Finds Director in Simon McQuoid (EXCLUSIVE)

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat