Mötley Crüe -leffa The Dirt löysi Mick Marsinsa – Game of Thronesista

24.01.2018 13:22 | Muropaketin toimitus

Tukkahevibändi Mötley Crüen tarinan kertova kirja The Dirt tehdään elokuvaksi. Pitkään suunnitteilla olleen elokuvan tuottaa Netflix.

Mötley Crüe on legendaarisimpia 1980-luvun tukkahevibändejä. Törkeistä elämäntavoistaan tunnetun yhtyeen historiasta julkaistiin vuonna 2001 kirja nimeltä The Dirt ja sen elokuvaversiosta on huhuttu pitkään.

Netflix on ilmoittanut tuottavansa elokuvan ja näyttelijävalinnat ovat parhaillaan käynnissä. Nyt bändin kitaristin, Mick Marsin rooliin on suunnitteilla näyttelijä Game of Thronesista. Roolissa tullaan mahdollisesti näkemään Ramsay Boltonia HBO:n hittisarjassa esittänyt Iwan Rheon. Laulaja Vince Neilin rooliin puolestaan keskusteluja käy The Punisher -sarjassa nähty Daniel Webber.

Nikki Sixxin ja Tommy Leen roolit on täytetty jo aiemmin. Heitä elokuvassa esittävät Douglas Booth (Sixx) ja Machine Gun Kelly (Lee).

Hollywood Reporterin tietojen mukaan The Dirt -elokuvan kuvaukset alkavat helmikuussa. Elokuvan ohjaa Jeff Tremaine (Jackass-elokuvat) ja sen käsikirjoituksesta vastaavat Rich Wilkes, Tom Kapinos ja Amanda Adelson. Mötley Crüen jäsenet toimivat elokuvan tuottajina.