Mr. Mime oli jäädä pois Detective Pikachusta – jopa Pokémonin kehittäjät pitävät otusta liian karmivana

14.05.2019 14:39 | Muropaketin toimitus

Detective Pikachu -elokuva vilisee erilaisia Pokémoneja, mutta yhden lisäämiseen piti lopulta pyytää lupa Pokémon Companyn johtajalta asti.

Viime viikolla ensi-iltansa saaneessa Detective Pikachussa nähdään kymmeniä, ellei satoja eri Pokémon-otuksia. Oli kuitenkin vähällä, ettei Pokémon-klassikko Mr. Mime jäänyt kokonaan pois elokuvasta.

Pelisivusto Polygon nimittäin kertoo, että käsikirjoittaja Benji Samitilla ja ohjaaja Rob Lettermanilla oli ongelmia saada The Pokémon Companyn hyväksyntä Mr. Mimelle.

”The Pokémon Company oli epävarma siitä”, Samit kertoo. ”He kysyivät, olemmeko varmoja, että ihmiset haluavat nähdä Mr. Mimen live action -version.”

Lopulta Letterman joutui kysymään luvan Mr. Mimen käyttämiseen elokuvassa itse Pokémon-yhtiön pomolta, Tsunekazu Ishiharalta. Lupa onneksi saatiin, sillä Mr. Mimen kohtaus on Detective Pikachun hauskimpia hetkiä.

Mr. Mime on yksi alkuperäisistä, ensimmäisen sukupolven Pokémoneista. Se on sarjan tunnistettavimpia mörkkejä, mutta klovnia ja miimikkoa muistuttavana, puolittain ihmismäisenä olentona Mr. Mime on monien pelaajien mielestä karmiva. Lisää hahmosta voi lukea Bulpapediasta.

Detective Pikachu on parhaillaan elokuvateattereissa.

Muropaketin uusimmat