Uusimmat

Mr. Robot -hakkerihittisarjan 3. kauden trailerissa Yhdysvallat on poliisivaltio

07.08.2017 20:10 Muropaketin toimitus

Tulevalla kaudella on mukana myös Boardwalk Empiresta ja Ant-Manista tuttu Bobby Cannavale.

USA Network on julkaissut toissa kesänä kehuja niin kriitikoilta kuin katsojiltakin ensimmäisen kauden jaksoillaan keränneen Mr. Robot -sarjan kolmannen kauden ensimmäisen trailerin, jossa Yhdysvallat alkaa muistuttaa melkeinpä poliisivaltiota. Traileri lainaa onnistuneesti edesmenneen Leonard Cohenin Democracy-kappaleen lyriikoita.

Yhdysvalloissa Mr.Robot jatkuu lokakuun 11. päivä, mutta Suomen esitysaikataulu ei ole vielä selvillä. Meillä sarjaa on esittänyt Yle ja tällä hetkellä kaksi ensimmäistä kautta ovat katsottavissa HBO Nordicissa.

Vastaava tuottaja ja käsikirjoittaja Sam Esmail ohjaa kaikki kymmenen uutta jaksoa, ja näyttelijöinä nähdään Rami Malek, Christian Slater, Portia Doubleday, Carly Chaikin, Martin Wallstrom, Grace Gummer, Michael Cristofer ja Stephanie Corneliussen. Mukana on myös muun muassa Boardwalk Empire -sarjasta ja Ant-Man-elokuvasta tuttu Bobby Cannavale, joka esittää uutta hahmoa nimeltään Irving.

Mr. Robot kertoo Malekin esittämästä Elliot Aldersonista, antisosiaalisesta mielenterveysongelmista kärsivästä hakkerista.