Mubi-suoratoistopalvelu muutti toimintatapaansa – Haastaa kilpailijat sadoilla laatuelokuvilla

22.05.2020 10:01 | Muropaketin toimitus

Mubi hemmottelee indie – ja klassikkoelokuvien faneja.

Laadukkaisiin indie-, art house – ja klassikkoelokuviin keskittyvä Mubi-suoratoistopalvelu muutti eilen toimintatapaansa ja haastaa kilpailevat palvelut satojen laatuelokuvien valikoimalla.

Aiemmin Mubissa oli tarjolla vain 30 elokuvaa kerralla. Palveluun tuli joka päivä yksi leffa lisää ja yksi poistui. Nyt Mubi on kuitenkin avannut käyttäjille koko kirjastonsa samalla 9,99 euron kuukausimaksulla. Mubi tarjoaa kaikkea tuoreista festarihiteistä klassikoihin, David Lynchista Alfred Hitchcockiin ja Agnes Vardasta Xavier Dolaniin sekä kaikkeen siltä väliltä. Palvelusta löytyy juuri sitä kamaa mitä Netflix tai vaikkapa Viaplay ei tarjoa.

Mubi teki muutoksen todennäköisesti siksi, että ensi viikolla Yhdysvalloissa aloittava HBO Max tarjoaa myös suuren valikoiman vanhempia klassikoita. Mubin koko tarjonnan voit tsekata heidän kirjastostaan.

Mubin ilmainen testijakso on normaalisti vain viikon mittainen, mutta palvelun saa ilmaiseksi käyttöönsä kolmeksi kuukaudeksi esimerkiksi täältä. Vielä kun saataisiin ehkäpä maailman laadukkain suoratoistopalvelu, eli Criterion Channel Suomeen..

Muropaketin uusimmat