Uusimmat

Muistatko Will Smithin koiran I Am Legend -elokuvasta? Näin Samia näytellyt saksanpaimenkoira nykyään voi

19.09.2018 13:21 Muropaketin toimitus

Francis Lawrencen ohjaamassa tieteisseikkailu I Am Legend julkaistiin vuonna 2007. Pääosia esittivät Will Smith ja saksanpaimenkoirat Abbey ja Kona.

Eläinystävät herkistyivät helposti vuonna 2007 ilmestyneen tieteisseikkailun I Am Legend myötä. Francis Lawrencen ohjaamassa elokuvassa Will Smith esittää ainoaa hengissä selvinnyttä ihmistä zombiepidemian jälkeen. Seuranaan hänellä on kuitenkin ihmisen paras ystävä, saksanpaimenkoira Sam, jota elokuvassa esittivät kaksi koiraa, Abbey ja Kona. Monille katsojille elokuvan tärkein sankari oli juuri Sam, ei Smithin esittämä Robert Neville.

Koiranäyttelijöistä Abbey on edelleen elossa ja viettää eläkepäiviään kouluttajansa Steve Berensin kanssa. Berens kertoi LADbiblelle 13-vuotiaan Abbeyn olevan lähes kuuro, mutta yhä edelleen nauttivan pallolla leikkimisestä ja luista.

Berens kertoo, että Abbey tuli elokuvaan mukaan lähes täysin ilman koulutusta. Abbey sai peruskoulutuksen elokuvissa työskentelystä, mutta suuri osa koulutuksesta tehtiin kuvausten aikaan. Abbey oli kuitenkin nopea oppimaan ja Smith tuli sen kanssa erinomaisesti toimeen. Näyttelijän on kerrottu jopa pyytäneen koiraa itselleen elokuvan valmistumisen jälkeen.

Tältä Abbey näyttää nyt (kuvat Steve Berens):