Uusimmat

”Olen mukana heti”: Haukuttu Star Wars -tähti haluaa takaisin rooliinsa

13.06.2016 11:03 Tatu Junni

Hayden Christensen esitti Anakin Skywalkeria vuosien 2002 ja 2005 Star Wars -elokuvissa. Harva löysi hyvää sanottavaa miehen roolisuorituksesta.

Ollaan kuitenkin reiluja:

George Lucasin ohjaus ja käsikirjoitus pistivät Christensenin pahaan rakoon. Esimerkiksi vuoden 2003 Shattered Glass – Väritetty totuus osoitti, että mies osaa kyllä näytellä, kun tilaisuus annetaan.

Nyt Hayden Christensen haluaisi palata takaisin Star Warsin maailmaan.

”Palaisin Anakin Skywalkerin rooliin ihan heti, se on varma. Oli todella iso juttu päästä osaksi tuota maailmaa ja ne olivat hyviä vuosia. Minulla on hyviä muistoja ja ystäviä niiltä ajoilta. Jos koskaan saan puhelun, lupaan olla mukana heti”, Christensen lupasi taannoin.

Hayden Christensenin tuorein elokuva on viime vuonna ilmestynyt draama 90 Minutes in Heaven. Seuraavasta projektista ei ole vielä tietoa.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat