Mulan-elokuvan odotettu uusintaversio jättää leffateatterikierroksen väliin ja tulee tarjolle hurjaan hintaan Disneyn suoratoistopalveluun

05.08.2020 06:54 | Muropaketin toimitus

Disney odotti Mulanista yhtä vuoden 2020 suurimmista menestyselokuvista.

Disneyn Mulan-elokuvan uusintaversion piti alun perin tulla teattereihin maaliskuussa, jonka jälkeen sen ensi-iltaa on siirretty pandemian takia jo kolmesti. Nyt The Hollywood Reporter kertoo Mulanin jättävän elokuvateatterikierroksen kokonaan väliin ja saavan ensi-iltansa Disney Plus -suoratoistopalvelussa.

Leffa ei kuitenkaan sisälly palvelun kuukausimaksuun, vaan sen katsominen kustantaa 29,99 dollaria. Hinta voi kuulostaa huimalta, mutta koska kyseessä on koko perheen leffa, niin moni vanhemmista maksanee sen mieluusti. Koko perheen leffateatterireissu tulisi huomattavasti kalliimmaksi.

Mulan tulee tarjolle Disney Plussaan 4. syyskuuta Yhdysvalloissa, Kanadassa, Uudessa-Seelannissa, Australiassa ja useissa Euroopan maissa. Suomen ensi-illasta ei ole vielä tietoa, mutta Disney Plus aloittaa toimintansa täällä vasta 15. syyskuuta. Disney kertoo elokuvan saapuvan joissain maissa teatterilevitykseen, riippuen niiden koronatilanteesta.